Wanda Nara, Icardi’yi odasına sokmadı… İşte o manzaralar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ile eşi ve menajeri Wanda Nara geçtiğimiz haftalarda ayrıldıklarını duyurdu.

‘BENİM İÇİN ACI VERİCİ’ DEMİŞTİ

Wanda Nara, şahsi Instagram hesabından hususla ilgili bir açıklama yayınlamıştı. Wanda Nara ayrılığı şu sözlerle deklare etti:

“Bu anı yaşamak benim için acı verici. Fakat yaşananlar ve medya spekülasyonları göze alındığında bunun benden duyulmasını tercih ederim. Bu ayrılık hakkında rastgele bir detay vermeyeceğim. Lütfen, yalnızca benim için değil çocuklarımız için de anlayış rica ediyorum.”

WANDA’NIN OTELİNE GİTTİ AMA…

ondan sonrasında Icardi’nin müsaade alıp özel işleri için Arjantin’e gittiği açıklanmıştı. Yıldız futbolcunun Wanda Nara’yı barışmaya ikna etmek için ülkesine gittiği belirtilmişti. Icardi’nin o tarihlerde Wanda Nara’nın otelinin önünde şok manzaraları ortaya çıktı.

GÜVENLİKLER, ICARDI’Yİ OTELE SOKMADI

Wanda ile barışmak için Buenos Aires’e giden Icardi hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kaldı. Wanda’nın kaldığı otele giden yıldız futbolcu güvenlikler tarafınca içeri alınmadı. Fanatik’in Gossipeame’den alıntıladığı haberde Icardi’nin otelin önüne geldiği ancak kendisini içeriye almayan güvenlik bakılırsavlileriyle tartıştığı görülüyor.