Yıldız Tilbe’nin Twitter macerası

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Milliyet Gazetesi magazin müellifi Ali Eyüboğlu, ünlü müzikçi Yıldız Tilbe’nin Twitter’da 21 Nisan boyunca yaptığı paylaşımları derledi ve “Yıldız Tilbe kafası” başlığıyla paylaştı.

İşte Yıldız Tilbe’nin bir günlük Twitter paylaşımları:

00.01 Ne şahane bir gece her şeyden bağımsız.

00.06 Düzgün geldi valla dualarınız. Allah’ın duası da sizin üzerinize olsun, hepimizin.

00.10 Havadan memnunluk yağıyor.

00.15 Kedisinin fotoğrafını paylaşıp, evvel “Hehe”’ diye yazdı.

00.17 Tıpkı paylaşımın altına bu sefer, “Şimdi bunun saçı tam benim istediğim renk olacak. Pis” yazdı.

00.20 Yıkatmıyor kendini. Kuruyunca dökülür kınası Pamuk’umun, kalanını da tararım sarfiyat.

00.28 Başımın dermanına bakayım her yerim kına. Sabah uzak. Saçlarım beyaz. Televizyonda bir şey yok. Pembe beyaz değil. Siyah tek renk. Daima bir hoşluk var valla.

00.30 Yıkanınca pamukla saçımızın fotosunu atarım.

00.34 Uygun geceler

04.40 Ezan. Huzur.

04.53 Aa ne epeyce uyanık varmış bir kendimi uyanık sanıyordum.

04.54 Uyku vakti gelmiş geçiyor.

04.56 Allah herkese rahatlıklar versin. Yağmur da yağıyor.

18.20 İki emoji eşliğinde kedisinin fotoğrafını paylaştı.

20.56 Bir kedisiyle fotoğrafını çekip, altına “Onunki daha hoş oldu. Pisi pisi çoçoçu” yazdı.

20.59 Meskenin bir köşesinde kedinin bit kadar göründüğü bir fotoğrafa çokça nazar boncuğu emojisiyle bu defa şunu yazdı:

“Hehehe. Şu hoşluğa bakın. Kuyruğum bu benim.”

21.44 Demiştim ya, evvelce yalvarırlardı bir sefer küfredeyim diye; artık de para verecekler nerdeyse. Daima bu biçimdeydi.

21.51 Canım küfürlerim. Eder miyim sizi olur olmazlara. Değer bilene gidin ki hatırlandıkça memnun olayım.

21.59 daha sonrasında. (Eğlence emojileri)

21.37 Yıldız Tilbe 23 Kasım’da attığı şu tweet’i bir daha paylaştı:

“Fikir ayrılığı olan yerde beşerler hakaret etmezler. ‘Ben o denli değil, şöyleki düşünüyorum’ derler. her insanın fikri kendini bağlar. Ortak noktalarda birebir düşünülür yahut düşünülmez. Küfür ve hakaretle değişse birebir anda küfreder dünyayı değiştirirdik.”

22.03 Ruhsal sorumlarım yok Allah’a şükür. Sıkıntılarımın psikolojisi var farklı farklı. Dışarıdan benim sanılıyor.

22.10 Allah yeterlilik versin herkese; bana da.

22.16 Akıl dediğin nedir ki insanca değilse. Her şeyin, her zerrenin bir aklı var kendince, kimsenin bilmediği. İnsanca olan en hoşu. Her şeye birden yetiyor, onarıyor insancalık.

22.19 Allah’ın dediği olur, oluyor da, ben işime bakayım.

22.22 E bir de 11’den daha sonrası var.

22.43 Kahve vakti.

23.04 Züleyha putları yıktı.

00.51 Yeterli geceler.