Adana’da köpek arbedesinde 1 kişi hayatını kaybetti

KozmikRüya

New member
Adana’nın Seyhan ilçesi Mestanzade Mahallesi’nde yaşanan olayda 37 yaşındaki Naim Ünal D.’nin bahçesinde beslediği köpek mahalledeki çocuklara saldırdı.

Bunun üzerine komşuları Naim Ünal D.’ye reaksiyon gösterince mahalleli içinde hasımlık başladı. Olay günü birebir sokakta yaşayan Ufuk Yücel (37), kardeşi Kubilay Yücel (27) ile birlikte komşusu Naim Ünal D’nin meskenine gitti.

Taraflar içinde çıkan tartışmanın arbedeye dönüşmesi ile Kubilay Yücel, Naim Ünal D.’nin yanındaki arkadaşı Sedat Yiğit’i (21) kolundan bıçakladı.

2 kişiyi silahla vurdu

Naim Ünal D. de belinden çıkarttığı tabancayla ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlar Ufuk Yücel’in bacağına ve beline, Kubilay Yücel’in bacağına ve o sırada sokaktan geçen Ebubekir C.’nin (46) koluna isabet etti.

Yücel kardeşler ile Ebubekir C. kanlar içerisinde yere yığılırken, Nami Ünal D. olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan mahallelinin ihbarı üzerine bölgeye hayli sayıda polis ve sıhhat takımı sevk edildi.

Sağlık vazifelilerinin birinci müdahalesini yaptığı yaralılar ambulanslarla etraftaki hastanelere kaldırıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Ofis Amirliği takımları kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yoğun bakıma alınan yaralı, kurtarılamadı

Bölgedeki güvenlik kamerası imajlarını inceleyen polis, zanlının izine rastlayamadı. Hastanedeki tedavileri tamamlanan yaralılar ise taburcu edildi.

Evine dönen Ufuk Yücel, 6 Haziran 2021’de bir daha rahatsızlanınca yakınları tarafınca hastaneye gdolayıldü. Ağır bakım ünitesinde tedaviye alınan Yücel, 2 gün daha sonra hayatını kaybetti. Adana İsimli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapılan Yücel’in cenazesi defnedildi.

Zanlı tutuklandı

Silahlı hengamenin olduğu günden bu yana çalışmalarını sürdüren cinayet dedektifleri, şüphelinin Mestanzade Mahallesi’ndeki konutuna döndüğünü tespit etti. Gruplar, 18 Nisan gecesi saklandığı konuta düzenlediği operasyonla zanlıyı gözaltına aldı.

“Kendimi korumak için ateş açtım”

Emniyete gdolayılen zanlı tabirinde, “Bana daima küfredip tartışma çıkarıyorlardı. Olay günü çıkan hengamede üzerime bıçakla geldiler. Ben de kendimi korumak için tabancayla ateş açtım” dedi.

Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen Naim Ünal D., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafınca tutuklandı.