KozmikRüya
New member
AP Policet Sonuç 2025: AP politeknik test sonucu bildirildi.
Hızlı okumalar
Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası incelenmiştir.
AP politeknik test sonucu ilan edildi
Devlet Eğitim Bakanı Lokesh Nara, Twitto'daki AP Policet sonucunu açıkladı.
AP politeknik testi 30 Nisan 2025'te gerçekleştirildi.
AP Policet Sonuç 2025: Andhra Pradesh Politeknik Ortak Giriş Testi (AP Policet) 2025 sonuçları açıklandı. Devlet Eğitim Bakanı Lokesh Nara, X'te (eski adıyla Twitter) AP Policet sonucunu duyurdu ve öğrencileri performansları için tebrik etti.
Adaylar sonuçlarını policetap.nic.in'de kontrol edebilirler. AP politeknik testi 30 Nisan 2025'te gerçekleştirildi.
AP Polycet Sonuç 2025: Sonucunuzu nasıl kontrol edersiniz?
Hızlı okumalar
Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası incelenmiştir.
AP politeknik test sonucu ilan edildi
Devlet Eğitim Bakanı Lokesh Nara, Twitto'daki AP Policet sonucunu açıkladı.
AP politeknik testi 30 Nisan 2025'te gerçekleştirildi.
AP Policet Sonuç 2025: Andhra Pradesh Politeknik Ortak Giriş Testi (AP Policet) 2025 sonuçları açıklandı. Devlet Eğitim Bakanı Lokesh Nara, X'te (eski adıyla Twitter) AP Policet sonucunu duyurdu ve öğrencileri performansları için tebrik etti.
Polycet 2025 Giriş sınavı politeknikte diploma kurslarına kabul için sonuçlar açıklanmıştır.![]()
![]()
Bu yıl, 30.04.2025 tarihinde Test Kahramanı için 1,39.840 aday ortaya çıktı ve 1.33.358 aday%95.36 geçiş yüzdesi ile geçti. Memnun …
– Lokesh Nara (@Naralokesh) 14 Mayıs 2025
Adaylar sonuçlarını policetap.nic.in'de kontrol edebilirler. AP politeknik testi 30 Nisan 2025'te gerçekleştirildi.
AP Polycet Sonuç 2025: Sonucunuzu nasıl kontrol edersiniz?
- Polycetap.nic.in AP Policet'in resmi web sitesini ziyaret edin.
- “Polycet Rank Kartı” bağlantısını tıklayın.
- Salon bilet numaranızı girin.
- Sonucunuz ekranda görüntülenmek istiyor.
- Gelecekteki referans için rütbe kartınızı indirin.
- Toplam geçiş yüzdesinde yüzde 95.36 bu yıl AP Policet Sonuçları 2025'te ohieved oldu.
- Bu yıl AP politeknik sınavı için toplam 1.39.840 aday görünürken, sadece 1.33.358 aday geçti.
- Alluri Sitharama Raju Bölgesi yüzde 98,66'lık en yüksek geçiş yüzdesini kaydetti.
- Bu yılki AP Polycet Sınavında 19 aday 120 puan mükemmel bir puan aldı.