Binance Bu Altcoin’ler İçin Duyuru Yaptı: Süreçler Duracak!

SessizGozler

New member
Hacimce dünyanın en büyük kripto para ünitesi borsası olan Binance, üç yeni duyuru yaptı. Duyurular ETH’nin PoS’e geçişinden daha sonra lansmanı yapılan ETHW tokenını, Tezos’u ve Ethereum cüzdan bakımını kapsıyor. İşte detaylar…

Ethereum için cüzdan bakımı: Süreçler askıya alınacak

Binance, Ethereum ağı (ERC20) için yarın, TSİ 9’da cüzdan bakımı yapacak. Bakım yaklaşık üç saat sürecek. Ethereum üstündeki token ticareti, cüzdan bakımı sırasında etkilenmeyecektir. Ethereum Network’teki (ERC20) para yatırma ve çekme süreçleri yarın, TSİ 08.55’ten itibaren askıya alınacaktır. Bakım tamamlandıktan daha sonra para yatırma ve çekme süreçlerini bir daha açacaklar.


Binance Convert, ETHW’yi ekliyor

Ethereum Proof-of-Work (ETHW) tokenlerinin uygun kullanıcılara dağıtılmasının akabinde Binance, ETHW’yi Binance Convert’e ekledi. Kullanıcılar artık Binance Convert’te BUSD ve USDT’ye karşı ETHW satabilir. Lakin ETHW, olağandan daha yüksek bir risk oluşturabilecek bir fork token olduğundan ve bu niçinle fiyat volatilitesini maruz kalabileceğinden, kullanıcılar bu noktada sadece ETHW satabilir. Binance kullanıcılarını korumak için ETHW, Binance’in katı listeleme inceleme sürecinden geçecektir. Binance Convert’te ETHW’yi desteklemek, ETHW’nin listeleneceğini garantilemiyor.

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Ethereum (ETH) merge’ü yayına girdikten daha sonra, kimi madenciler PoW’de kalmaya ve bu konsensüsü desteklemeye karar verdi. Bu, yeni bir fork ve ETHW ana ağının lansmanını yarattı. ETHW, merge öncesi PoW konsensüsünü koruyan bir layer-1 Blockchain’dir. Şimdiye kadar, ETHW’ye odaklanan 20’den çok faal madencilik havuzu var. Salı günü Binance, merge’ün akabinde uygun ETH sahiplerine Ethereum PoW tokenlarının dağıtımını tamamladı.


Borsa, Tezos (XTZ) güncellemesini destekleyecek

Son olarak borsa, Tezos (XTZ) ağ yükseltmesini destekleyecektir. Tezos (XTZ) ağ yükseltmesi, 2.736.129 olan Tezos ana ağ blok yüksekliğinde gerçekleşecek. Bu da yaklaşık olarak 24 Eylül 2022, TSİ 01:55’e denk geliyor. XTZ’nin para yatırma ve çekme süreçleri birebir gün, yaklaşık 00:55’ten itibaren askıya alınacak. Ağ yükseltmesi sırasında XTZ ticareti etkilenmeyecektir.


Tezos (XTZ) ağ yükseltmesi, 2.736.129 olan Tezos ana ağ blok yüksekliğinde gerçekleşecek. Binance, borsa hesaplarında XTZ bulunduran tüm kullanıcılar için ilgili tüm teknik ihtiyaçları karşılayacak. Yükseltilmiş ağın kararlı olduğunu düşündüklerinde XTZ için para yatırma ve çekme süreçlerini bir daha başlatacaklar. Tezos, merkezi olmayan uygulamaları (dApps) başlatmak ve akıllı mukaveleleri yürütmek için bir Blockchain ağıdır. Program koduna erişim açıktır ve her kullanıcı sistem modernizasyonuna iştirak sağlar.
 
Üst