Bursa’da sigara içerken uyuya kalınca hastanelik oldu

KozmikRüya

New member
Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Kemer Çeşme Mahallesi, Ayşen Sokak üzerinde bulunan tek odalı bir meskende yangın meydana geldi.

Hurdacılık işiyle uğraşan 42 yaşındaki Muammer Koyun, meskene geldiğinde yanında bulundurduğu sigarayı içmek için yaktı.

Sigara içerken uyuya kalınca alevler ortasında kaldı

Sigara içtiği esnada bir süre daha sonra uyuyakalan Koyun, sigara külünden çıkan kıvılcımlar sebebiyle kısa mühlet ortasında alevler ortasında kaldı.

Oturduğu binanın üst katında oturan komşusu, televizyon izlediği sırada dumanları görür görmez durumu itfaiye gruplarına bildirerek alevlerin yükseldiği yere girdi.

Yangına suyla müdahale etti

Arkadaşının alevlerin ortasında kaldığını nazarann Abdullah D., birinci müdahaleyi suyla yapmaya çalıştı.

Yangına birinci müdahalede bulunan üst komşu Abdullah D. “Yukarıda televizyon izliyordum. Aşağıdan duman geldiğini gördüm. Çabucak alt kata indim. Baktım arkadaşım alevlerin ortasında kalmış. Çabucak su dökerek müdahale ettim. ondan sonrasında itfaiye takımları geldi. Hurdacılık yapan gariban bir adamdı. Muhtemelen sigara içerken uyuyakalmış. Gruplar yangının sigaradan çıktığını tespit etti.” dedi.

Yangında yanan adam hastaneye kaldırıldı

Olay yerine gelen itfaiye takımları yangına kısa müddette müdahale ederken, yaralanan adam sıhhat gruplarına teslim edilip Muammer Koyun Bursa Kent Hastanesine kaldırıldı.

Hayati tehlikesi var

İHA’dan edinilen bilgilere nazaran, polis grupları olayla ilgili soruşturma başlattı ve incelemeler kararı yangının çıkış sebebin sigaradan olduğu tespit etti.