Cammu ve Keşmir’de Otobüs Devrilmesinin Ardından Bihar’dan 4 Kişi Öldü, 28 Kişi Yaralandı

KozmikRüya

New member
Yetkililer, tümü Bihar’da yaşayan dört yolcunun öldürüldüğünü söyledi. (temsili)


srinagar:

Yetkililer, Cumartesi günü Jammu ve Keşmir’in Pulwama bölgesinde Bihar’dan gelen dört kişinin otobüslerinin devrilmesi sonucu hayatını kaybettiğini ve 28 kişinin yaralandığını söyledi.

Olayın, Güney Keşmir ilçesine bağlı Barsoo bölgesindeki Srinagar-Jammu Ulusal Karayolu üzerinde meydana geldiğini de sözlerine eklediler.

Kazada tümü Bihar’da yaşayan dört yolcunun hayatını kaybettiğini belirten yetkililer, 23’ünün çeşitli hastanelere kaldırıldığı 28 yolcunun yaralandığını da sözlerine ekledi.

Vali Yardımcısı Manoj Sinha olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve etkilenen insanlara gerekli tüm yardımı sağlaması için bölge idaresine talimat verdi.

Bay Sinha, “Bugün Awantipora’da değerli canların kaybedildiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı talihsiz otobüs kazasından dolayı derinden ıstırap çekiyorum. Etkilenen kişilere gerekli tüm yardımı sağlaması için bölge idaresine talimat verdim.” Twitter’da yazdı.

Bugün Awantipora’da değerli canların kaybedildiği ve çok sayıda kişinin de yaralandığı talihsiz otobüs kazası beni derinden üzdü. Etkilenen kişilere gerekli tüm yardımı sağlamak için Bölge İdaresine talimat verdim.

— LG J&K Ofisi (@OfficeOfLGJandK) 18 Mart 2023
Bölge yönetiminin olası tüm yardımı sağlamak için Bihar’daki yaslı ailelerle temas halinde olduğunu söyledi.

LG, “Ölenlerin ailelerine başsağlığı diliyorum ve yaralılara acil şifalar diliyorum.”

Bu arada, resmi bir sözcü, LG’nin talimatlarını takiben, Pulwama Komiser Yardımcısı (DC) Baseer Ul Haq, her bir kurbanın ailesi için 1 lakh Rs yardım duyurdu.

Haq’ın ayrıca ağır yaralılar için 25.000 Rs ve hafif yaralılar için 10.000 Rs yardım açıkladığını söyledi.

Haq daha sonra yaralıların sağlığı hakkında bilgi almak için SMHS ve Kemik ve Eklem Hastanesini ziyaret etti.

DC, Pulwama ve Srinagar’daki farklı hastanelerin doktorları ve sağlık görevlileri tarafından yaralılara mümkün olan en iyi sağlık hizmetinin sunulmasını sağladı.

()
 
Üst