Cardano, MATIC ve DOT: Bu Düzeyler Kırılabilir!

SessizGozler

New member
Kripto para piyasası, Ukrayna’daki gelişmelerin olumsuz tesirini kırmaya çalışıyor. Macron’un seçilmesini takiben Avrupa Birliği tarafınca gelen istikrar bildirilerinin olumlu tesiri olması bekleniyordu. Fakat Pazar gecesinden bu yana, yatırımcılar riskten korunmaya çalışırken, dolar, kripto para üniteleri de dahil olmak üzere tüm büyük para ünitelerine karşı toparlanıyor… Kriptokoin.com olarak, Cardano (ADA), Polygon (MATIC) ve Polkadot (DOT) için yapılan fiyat tahlillerini ve beklenen düzeyleri aktarıyoruz:

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) fiyatı, 20 Nisan’da, 0.97 dolar düzeylerinde, 55 günlük sıradan Hareketli Ortalama tarafınca reddedildiği için hala baskı altında. bu biçimdedan beri, daha fazla düşüş baskısı arttıkça Cardano fiyatı daha düşük süreç görüyor ve doların gücü düşüş ivmesini destekliyor. Birinci düzeltme basamağında ADA fiyatı 0,80 dolara düşecek ve Mart başında sunulan dayanağa bakacak. Bu başarısız olursa, 15 Şubat 2021’e kadar uzanan bir düzey ile 0,69 dolara gerçek devam etmesi beklenebilir. Diğer bir yüzde 22 kayıpla, ADA fiyatı, yeni yılın neredeyse en düşük düzeyine inmek üzere. Bu gerçekleşirse, ayılar kar almada bir ölçü güç kaybedecek.


Bu gelişmelerin yanında, iki büyük teknoloji şirketi Microsoft ve Alphabet, üst taraflı sürpriz yaparsa ve mevcut enflasyon tabanına karşı rastgele bir zayıflık belirtisi göstermezlerse, Nasdaq’ın birden çok yüzde puanı yükseldiğini, bunun kripto para ünitelerine yayılacağını ve Cardano fiyatının 1 doları yeniden ziyaret etmesiyle yükselişini sürdürmesi beklenebilir.

Polygon (MATIC)

MATIC fiyatı kuvvetli bir satış ile karşı karşıya. Hareketi öngoren erken işaretler olabilir. MATIC fiyatı büsbütün ayılar tarafınca denetim ediliyor görünüyor. Ayılar 4 saatlik grafikte güçlerini esnettikleri için, MATIC fiyatı düşüş trendine girdi. Ayılar, bu ayın düşüş tezinde belirtilen 1,15 dolar gaye bölgesine itimatla şarj olurken, trader’ların önümüzdeki birkaç saat ortasında tabandan alım yapmaları mümkün.


MATIC grafiğindeli en değerli satış sinyali, 22 Nisan’da 50 günlük hareketli ortalamanın 1,50 dolarda reddedilmesi olabilir. Düşüş eğilimi, 1,15 dolarlık bir fiyat amacını ve mevcut MATIC fiyat hareketinde görüntülenen ani düşüşü haklı çıkarabilir. 4 saatlik düşüş grafiğinin geçersiz kılınması, 1,56 doların üzerinde bir kapanış getirebilir. MATIC fiyatı bu fiyat bölgesini kırabilirse, 1,70 dolar gayesi yine masaya gelecek ve bu da mevcut MATIC fiyatından yüzde 35’lik bir artışla sonuçlanacaktır.

Polkadot (DOT)

Polkadot fiyatı kıymetli satış sinyalleri veriyor. Yatırımcılar şimdilik tabanları yakalamaya çalışmaktan kaçınmalıdır. Polkadot fiyatı, ayıların geri döndüğünü gösteriyor. DOT şuan Nisan’ın yeni en düşük düzeyini görmüş durumda. Boğalar bu ayın başlarında üçgen trend çizgisinde takviye bulamadığı için Polkadot fiyatındaki düşüş görünümü her vakit korunmuştur.


4 saatlik grafikteki doji mumu, DOT yatırımcıları uzun vadeli hareket etmeye ikna etme teşebbüsü olabilir. Şu an itibariyle, kuvvetli bir üst dönüşü destekleyecek hiç bir delil yok. Polkadot fiyatı, hacim göstergesinde klasik bir rampa paterni gösteriyor. Ek olarak, ayılar, 10 Nisan ile 12 Nisan içindeki yüzde 15’lik düşüşte sergilenen gücü yansıtan büyük bir düşüş eğilimi gösteren mum yaptı. Mevcut fiyattan ek yüzde15’lik bir düşüş, 14,50 doları hedefleyecektir. 4 Saatlik Grafik Düşüş senaryosunun geçersiz kılınması, 18.75 doların üzerinde bir kapanış manasına gelebilir. Bu yükseliş olayı gerçekleşirse, Polkadot fiyatı 22 dolara yükselebilir ve bu da mevcut DOT fiyatından yaklaşık yüzde 30’luk bir artışa niye olabilir.
 
Üst