Cramer’ın Laneti Mi Geliyor? Gözler Bu Altcoin’e Kilitlendi!

SessizGozler

New member
CNBC’nin Mad Money sunucusu Jim Cramer, önder altcoin Ethereum’un (ETH) fiyatında kıymetli bir artış olabileceğini savundu. Sunucu %40’lık ralli öngörüyor, lakin kripto topluluğu, bilhassa Netflix kestiriminden daha sonra, %71 düşmesine niye olan son kayıpları niçiniyle temkinli davranıyor.

Jim Cramer Ethereum’da %40’lık patlama bekliyor, fakat topluluk telaşlı

En son “Girl Talk Stocks” yayınında, Mad Money sunucusu Jim Cramer gelecekte Ethereum’da %35’lik bir büyüme öngördü ve bu hususta “inançlı” olduğunu söylemiş oldu. birebir vakitte, kripto para piyasası ve bilhassa Ethereum hakkında bu kadar optimist bir görünüme karşın, topluluk Cramer’in boğa manşetlerine karşı çekimser.


Kripto para topluluğunun telaşlı olmasının temeli, Cramer’in Netflix pay senetleri %70 kıymet kaybetmeden hemilk evvel yaptığı paylaşımlara dayanıyor. Hatta, Bitcoin topluluğundan kimi üyeler Cramer’in davetlerine “Cramer’s laneti” olarak isimlendirdi.

Netflix! BUY !

— Jim Cramer (@jimcramer) January 3, 2022



Cramer’den gelen davet, altcoin piyasasının gereksinim duyduğu son şey

Ethereum’un günlük grafiğine göre, önder altcoin toparlanmaya çalışıyor ve son dört gündür lokal takviye etrafında konsolide oluyor, bu da ETH’yi yükseltmek için epey az satın alma gücünün olduğunu gösteriyor. Santiment tarafınca sağlanan bilgilere bakılırsa S&P 500 endeksi ile besbelli bir korelasyon kelam konusu. ETH’nin fiyatı, S&P 500 endeksi istatistiklerinde %1,8’lik bir düşüşün akabinde %3’lük bir artışa şahit oldu.


Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, 29 Nisan’da Santiment şunları kaydetti:

SP500‘de +%1,8’lik bir günün sayesinde Ethereum, pay senedi piyasalarıyla sıkı korelasyonu ile 2.930 doların üzerine çıktı.

🐳
Aided by a +1.8% day in the #SP500, #Ethereum has jumped back above $2,930 with its tight correlation to #equities markets. The amount of whale transactions exceeding $100k+ is showing an encouraging rise, indicating key stakeholders are taking notice. https://t.co/b9Pv7BCVfu pic.twitter.com/2O3wUHfMii

— Santiment (@santimentfeed) April 28, 2022



Üstteki grafikte görüldüğü üzere, ETH’nin baskın alıcıları balinalar, tıpkı yükselişe daha fazla ETH alarak karşılık verdiler. 100.000 doları aşan balina süreçlerinin sayısı gün ortasında kıymetli ölçüde arttı. 4 saatlik bir müddetde yaklaşık 1.451 bu çeşit süreç kaydedildi. Santiment, ani yükselişin, kilit paydaşların fiyat artışını fark ettiğini gösterdiğini belirtiyor. Ayrıyeten IntoTheBlock’a göre, ETH HODLer’ların %70’i büyük hasılatlara şahit oldu. bununla birlikte, ETH’nin ekosistemi, eşsiz etkileşimlerin sayısında bir artış gördü.

Eski BitMex CEO’su Arthur Hayes, bu alakayı göz önünde bulundurarak Cramer’in bilakis kırmızı bayrak kaldırıyor. Değişik bir biçimde, Fed enflasyonla çaba için para siyasetini sıkılaştırırken, borsa 2022’ye kadar büyük bir çöküşe hazır görünüyor. Analistlere bakılırsa bunun en büyük altcoin üzerinde düşüş tesiri olabilir.
 
Üst