Eski Karnataka Bakanı Arvind Limbavali Kendi Partisine Saldırdı

KozmikRüya

New member
Bangalore:

Karnataka'da BJP'yi utandıran bir gelişme yaşandı. Parti lideri ve eski eyalet kabine bakanı Arvind Limbavali, partisinin “muhalefet olarak tamamen başarısız olduğunu” söyledi.

“Partimizin eyalet başkanı (BY Vijayendra) ve aynı zamanda milletvekili olan Meclis Muhalefet Lideri (R. Ashoka) arasında uyum ve anlayışın olmaması üzücüdür” dedi.

Mantıksal sonuca varmak.

“Muhalefet liderleri de bu konularda etkili bir sunum yapamadı. Bu nedenle insanlar muhalefet partisinin iktidar partisiyle bir ilgisi olup olmadığını merak etmeye başladı!” dedi Bay Limbavali.

BJP lideri, Mysuru Kentsel Kalkınma İdaresi (MUDA) dolandırıcılık meselesiyle ilgili eleştirilerin göz boyama stratejisi olarak görüldüğünü söyledi.

“Eyalet Meclisi'nin Muson Oturumu sona erdi. Eyalet hükümetinin başarısızlıklarını işaret ederek halkın sesi olması gereken BJP, muhalefet partisi olarak bunu yapmada tamamen başarısız oldu,” dedi eski bakan.

“BJP, hükümetin skandallar, kötü yönetim ve Meclis'teki başarısızlıklar silsilesini gündeme getirme fırsatına sahip olmasına rağmen, liderlerimiz bu fırsatı değerlendirmede tamamen başarısız oldular” dedi.

“Dang humması, IT-BT başkenti olarak bilinen ve bilim alanında ülke için bir model olan Bengaluru da dahil olmak üzere birçok bölgede yaygın. Eyaletin birçok bölgesinde, şiddetli hastalık yağmurları ve seller nedeniyle yüz binlerce insan evini kaybetti. Parti liderlerimizin bu konuya ışık tutmaları ve eyalet halkının acılarını temsil etmeleri gerektiğini düşünmemeleri talihsiz bir durum!” dedi Bay Limabavali.

“Meclis'te kendilerine verilen zamanı ve fırsatı iyi değerlendiremeyen, oturumun tamamını boşa harcayan ve Meclis'in bir gün kala iktidar partisiyle işbirliği yaparak oturumu kısan parti liderlerimizin bu eylemi kuşkuludur” dedi.

“Genel olarak, BJP bu oturumda muhalefet olarak tamamen başarısız oldu. Oturumdaki liderlerin davranışları göz önüne alındığında, bu liderlerin önderlik ettiği BJP'nin önümüzdeki günlerde büyük mücadelelere nasıl girebileceği tüm samimi ve çalışkan 'karyakartalar' için büyük bir soru haline geldi.

“Bir zamanlar oturumlarda coşkuyla çalan ve çok az sandalye sayısına sahipken bile halkın beklentilerine cevap veren partimizin bu halini görmek beni çok endişelendiriyor ve hayal kırıklığına uğratıyor” diye ekledi.

Parti, Arvind Limbavali'nin Bengaluru'daki Mahadevapura meclis koltuğu için 2023 Meclis seçimlerinde aday olmasını reddetmişti.

Parti, eşi Manjula Arvind Limbavali'ye bir bilet vermişti ve o da 44 bin 501 oy farkıyla kazanmıştı.

(Bu haberin başlığı hariç hiçbiri Haberler personeli tarafından düzenlenmemiş olup, sendikasyon yayınından yayınlanmıştır.)
 
Üst