Fito Krem Nedir ? Ne işe Yarar?

Hasan

New member
Fito Krem Nedir ?
Cilt lekeleri ve sivilce izleri bireyleri en çok etkileyen sorunlardan bir tanesidir. Bu lekelere kısa sürede işlem uygulanmazsa kalıcı izlere dönüşebilir. Fito Krem , bu izlerin ortadan kalkmasına yardımcı olmaktadır. Cilt sorunu yaşayanlar için kurtarıcı özellikte olan fito krem ile tedaviler çok daha hızlı etki göstermektedir. Hücre yenileyici özelliği sayesinde cilt üzerinde yaşanan tüm sorunları ortadan kaldırmada faydalıdır. İçeriğindeki etken maddeler hücrelerin yenilenmesini hızlandırmaktadır. Bu sayede cilt tazelenir ve yeni bir katman ortaya çıkarır.


Fito Krem Nasıl Kullanılır?
Fito krem kullanım şekli ile de oldukça kolaydır. Cilt üzerine az bir miktar uygulanarak etkileri rahatlıkla gözlemlenebilir. Cilt üzerine eşit bir şekilde dağıtmak daha kolay emilmesine yardımcı olmaktadır. Çok ciddi cilt problemlerinde günde 2 kere kullanılabilir. Onun dışında günce 1 kere kullanmak yeterli olacaktır. Krem formunda olduğu için kullanımı da oldukça basittir. Kaygan bir yapıda olduğu için kullanıldıktan sonra bir süre beklenmelidir. Kremin cilt tarafından tam olarak emilmesi istenen etkiyi görmek için önemlidir. Hücre yenilenmesi gece saatlerinde daha hızlı olduğu için uyumadan önce sürülmesi etkisini arttıracaktır.



Cilt üzerinde açık bir yara var ise bu krem kullanılmamalıdır. Yaralar ve ameliyat izleri kapandıktan sonra kremi kullanmak çok daha etkili olacaktır. Açık yaralarda olumsuz bir etki gösterebileceği için yaraların kapanma süresini beklemek oldukça önemlidir. Doğru şekilde kullanıldığında ciltteki sorunları gidermede çok faydalı ürünlerden bir tanesidir. Kullanım süresi de doktorun önerilerine göre değişmekle beraber yaklaşık bir kaç ay olmaktadır. Ciltteki izlerin oluşma zamanına göre de bu süre değişmektedir.

Cilt için faydalı etkilerini görmek bazı detaylar ile kolaylaşmaktadır. Daha kötü durumda olan cilt sorunları için kremi sürdükten sonra steril bir bez ile kapatmak gerekir. Bu sayede krem çok daha iyi bir şekilde emilip etkisini gösterir. Doktor önerilerine dikkat etmek fito krem etkilerini de arttıracaktır. Kremden beklenen etkiyi görmek için kullanım süresine ve düzenine dikkat etmek gerekir. Kremi belirtilen süreçte düzenli olarak kullanmak önemlidir. Aksi takdirde krem etkinliğini kaybetmektedir.

Fito Krem Ne İşe Yarar?
Hemen her cilt sorununa faydalı olan fito krem yanık izleri için de kullanılmaktadır. Yanık için kullanılacak tedavi kremlerinden sonra iz kalmaması için fito krem ile desteklenmesi oldukça önemlidir.

*Yanıklardan sonra iz kalmaması için kullanılan krem ile diğer izlerin tedavisi de mümkündür.

fito krem yanık izi
fito krem yanık tedavisi

*Cilt yenilenmesini hızlandırması ile de oldukça önemlidir. Cilt daha hızlı yenilendiği için lekeler de ortadan kalkmaktadır.

.Birçok etkisi ile ciltteki hasarları ortadan kaldıran ve kalıcı hale gelmesini engelleyen krem hemen herkesin ilgisini çekmektedir. Doğum sonrası lekeleri ve çatlakları için de tercih edilmektedir. İzlerin durumuna göre kullanım süresi ve sıklığı da değişmektedir.

*Güneş lekeleri özellikle yaz aylarında büyük bir sorun haline gelmektedir. Fito krem düzenli kullanım ile güneş lekelerini de ortadan kaldırmaktadır. Güneş lekeleri için özellikle akşam saatlerinde kullanılması faydalı olmaktadır.

fito krem güneş lekesi için
güneş lekesi
.Hemen herkesin kullanımına uygun bu krem ile birçok cilt sorunu engellemektedir. Doğum sonrası oluşan çatlak ve iz sorunları da bu krem ile ortadan kaldırılabilir.

.Bebeklerin pişik tedavisinde de kullanılmaktadır. Anne babaların büyük yardımcısı olan bu krem ile pişik ile oluşan kızarıklık ve yanma gibi problemler ortadan kalkmaktadır. Bebeklerin daha rahat olmasını sağlayan krem, bu amaçla sıkça kullanılmaktadır.

*Lazer sonrası tahriş ve yanma gibi sorunlar yaşanmaktadır. Bu sorunlar da cilt üzerinde kalıcı hasarlar meydana getirebilir. Bu durumu engellemek için fito krem kullanmak oldukça faydalı olacaktır. Lazer sonrası belirli bir süre geçtikten sonra kullanmak daha uygun olmaktadır. Yara izi haline geldikten sonra krem etkisini daha kolay göstermektedir.

*Dövme sonrası acının iyileşmesi ve kızarıklık gibi sorunların yaşanmaması için de kullanılmaktadır. Günde 2 kere kullanılması bu gibi durumlarda yeterlidir.

dövme sonrası tahriş için fito krem
dövme sonrası tahriş olmuş cilt
Cilt için geçerli bütün sorunları engellemede ve cilt yenilenmesini hızlandırmada faydalı olan krem sayesinde birçok kişi kalıcı izlerden kurtulmaktadır. İzlerin tam olarak iyileşmesi için doğru zamanda ve miktarda kullanılması da oldukça önemlidir. Bu nedenle doktor tavsiyesi ile kullanmak daha faydalı olacaktır
 
Üst