Kıymetli Haber: Mastercard Bu Altcoin ile Paydaşlık Kurdu!

SessizGozler

New member
Resmi bir duyuruya göre, ödeme devi Mastercard, “dünyanın birinci non-fungible token (NFT) kartını başlatmak için altcoin HI’ın gerisindeki kripto uygulaması Hi ile paydaşlık kurdu. Yeni ödeme eseri, insanların bu varlıklardan oluşan bir koleksiyondan bir öğe ile avatarlarını şahsileştirmelerini sağlayacak. İşte detaylar…

NFT kartı için altcoin stake etmek yahut satın almak gerekiyor

Duyuruya nazaran, Mastercard ve Hi, müşterilerin NFT’lerinin sahibi olduklarını doğruladıktan daha sonra profillerini şahsileştirmelerine müsaade verecek. Bu, müşterinin, şirketin banka kartını kabul eden milyonlarca satıcıdan birinde para harcamak için kartını kullanımına imkan tanır. Hi’dan farklı bir gönderide şirket, kartı almakla ilgilenen bireylerin bekleme listesine katılabileceğini söylemiş oldu. İnsanların uygulamalarını indirmeleri yahut güncellemeleri ve kayıt sürecini tamamlamaları kafidir.


Gönderiye bakılırsa Mastercard ve Hi NFT karta iştirak süreci birkaç dakika içerisinde tamamlanabilmektedir. Uygulama, süreci tamamlamak için özel bir kısımla güncellendi. Burada, kullanıcıların her biri, farklı avantajlar sağlayan bir kart katmanı seçmesi gerekecek. Şirket, insanların katmanlardan birine ve NFT kartı avantajlarına erişmek için lokal token HI’larını satın almaları ve stake etmeleri gerekeceğini deklare etti. Avantajlara erişmek için kullanıcıların en az 100 HI tokenı yahut 10 EUR yatırması ve platformları müşterinizi teşhis (KYC) ihtiyaçlarını tamamlaması gerekir.

Kullanıcılar CryptoPunks, BAYC üzere koleksiyonlara erişebilecek

Bunlar, çevrimiçi eser satın alırken kripto mükafatlarına erişim sağlarken IBAN hesaplarından farklı fiat para ünitelerinde ve farklı kripto para ünitelerinde para harcama kapasitesini içerir. Ayrıyeten, kullanıcılar çeşitli dijital aboneliklere ve otel indirimleri üzere seyahat mükafatlarına ve daha fazlasına erişebilecekler. Gold düzeyi ve abonelikleri ve üzeri üyeler, CryptoPunks, Moonbirds, Bored Apes Yacht Club ve kesimdeki başka tanınan koleksiyonları destekleyen çok çeşitli NFT avatar özelleştirmelerine erişebilecekler.


Mastercard ve Hi, kartın başlangıçta Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) ve Birleşik Krallık’taki müşteriler için mevcut olacağını deklare etti. Ortaklar çabucak hemen eser için bir çıkış tarihi açıklamadı. tıpkı vakitte, kullanıcılar “sıraya girebilir” ve daha fazla HI tokenı alarak ek avantajlar elde edebilir. Bir kullanıcı ne kadar fazla hisse alırsa, üyelik kademesi, avantajları ve bekleme listesindeki önceliği o kadar yüksek olacak. Ödeme şirketinde Kripto ve FinTech Aktifleştirme Kıdemli Lider Yardımcısı Christian Rau şunları söylemiş oldu:


Tüketicilerin kripto ve NFT’lere olan ilgisi artmaya devam ederken, onları kullanmak isteyen topluluklar için erişilebilir bir ödeme seçeneği haline getirmeye kararlıyız. Piyasadaki yeniliği sürdürmeye devam etmek ve bu özelleştirilebilir kartları güvenlikle aktifleştirmek için Hi ile birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz.
 
Üst