Müjde: Tanınan Bitcoin Borsası, 2 Yeni Altcoin Listeliyor!

SessizGozler

New member
Popüler Bitcoin borsası MEXC Küresel, 2 yeni altcoin listeleyeceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, Brazil National Fan Token (BFT) ve Spain National Fan Token (SNFT) MEXC Global’de sürece açılıyor. Kriptokoin.com olarak bilgileri sizler için hazırladık…

🔥
#MEXC, @bitcicom $BFT $SNFT Projesini Değerlendirme Bölgesinde Listeleyecek

🔄
$BFT/USDT Alım Satımı: 22 Eylül 16.00 (TSİ)
🔄
$SNFT/USDT Alım Satımı: 22 Eylül 16.30 (TSİ)

📌
Ayrıntılar: https://t.co/TANnuaDEQa

👉
Hesap Açın: https://t.co/N4BJoYQhpW pic.twitter.com/B01SfQ1LTk

🇹🇷
MEXC_TR (@MEXC_TR) September 22, 2022



Popüler Bitcoin borsası MEXC Küresel, 2 yeni altcoin listeliyor!

Ünlü Türk Bitcoin borsası Bitci’nin fan tokenları olan “Brazil National Fan Token (BFT) ve Spain National Fan Token (SNFT)” global borsalarda listelenmeye devam ediyor. Bugün kripto para borsası MEXC Küresel, BFT ve SNFT’yi platformuna ekleyeceğini şu açıklama ile duyurdu:

MEXC, Brazil National Fan Token (BFT) ve Spain National Fan Token (SNFT) projelerini Assessment Zone’de listeleyecek. Borsa BFT/USDT ve SNFT/USDT süreç çiftini alım satıma açacak. Para yatırma süreçleri açıldı, para çekme süreçleri ise 23 Eylül TSİ 16.00’da açılacak. BFT/USDT paritesinde alım-satım süreçleri 22 Eylül 2022 16.00 (TSİ)’da ve SNFT/USDT paritesinde alım-satım süreçleri 22 Eylül 2022 16.30 (TSİ)’da açılacaktır. Assessment Zone’de listelenen projelerin fiyatlarında büyük dalgalanmalar olabilir, lütfen risklerin farkında olunuz.

Bitci CEO’su Onur Altan Tan: Yeni süprizler yolda!

Türk yatırımcıların tercihi olan kripto para borsası Bitci, yeni listelemeler ve paydaşlıklar ile güçlenmeye devam ediyor. Daha evvel belirttiğimiz üzere Gate.io’da listelenen Bitcicoin, yarın (23 Eylül 2022) saat 13.00’te alım – satım süreçlerine açılıyor. Bitci’nin fan tokenları da dünyaca ünlü borsalarda listelenerek büyük açılım yapıyor. Bitci CEO’su Onur Altan Tan’ın yaptığı aşağıdaki paylaşıma nazaran Bitci yatırımcıları içi heyecanlı günler yakın ve yeni süprizler fazlaca yakında gelebilir.

Yatırımcılarımıza bir sürpriz global listeleme daha..

BFT ve SNFT MEXC Global'de listeleniyor
💪


Yeni sürprizler yolda..
👀
#Bitci #KazananlarınYanında #FanToken https://t.co/TpE0Wo7uj1

— Onur Altan Tan (@onuraltantan) September 22, 2022



Brazil National Fan Token nedir?

Brezilya Ulusal Futbol Ekibi Fan Tokeni (Brazil National Fan Token), taraftar tecrübelerinde ihtilal yaratmak için tasarlandı. Brezilya Ulusal Futbol Grubu, Token ile taraftarlara özel anketlere ve etkinliklere katılma, dijital bir koleksiyon oluşturma, NFT satın alma, taraftar mükafatları, roller ve mükemmel tecrübelerle temaslı oyunlara ve misyon özelliklerine katılma fırsatı sunuyor.

Spain National Fan Token (SNFT) nedir?

İspanya Ulusal Futbol Ekibi Fan Tokeni (Spain National Fan Token), taraftar tecrübelerinde ihtilal yaratmak için tasarlandı. İspanya Ulusal Futbol Grubu, Token ile taraftarlara özel anketlere ve etkinliklere katılma, dijital bir koleksiyon oluşturma, NFT satın alma, taraftar mükafatları, roller ve şahane tecrübelerle kontaklı oyunlara ve bakılırsav özelliklerine katılma fırsatı sunuyor.
 
Üst