Ordu’da 14 yaş büyük sevgilisinin yaka kartıyla boğduğu bayan kurtarılamadı

KozmikRüya

New member
Ordu Bahçelievler Mahallesi’nde, eşinden 15 gün evvel boşanan 1 çocuk babası Sinan Şimşek (36), kendi doğum gününü kutlamak için sevgilisi Eda Evli (22) ile bir ortaya geldiği, Gülyalı ilçesindeki yerde, gece geç saatlere kadar alkol aldı.

ondan sonrasında meskene gelip, alkol almayı sürdüren ikili, aldatma ve kıskançlık probleminden tartıştı.

Tartışmanın bir süre yatışması üzerine çantası ve cep telefonunu araçta unutan Eda Evli, fırsat bulup gizlice almayı başardığı sevgilisinin cep telefonuna KADES uygulamasını indirdi.

KADES’E SIĞINDI

Konutta bir daha başlayan tartışma büyüyüp, hengameye dönüşünce Eda Evli, KADES ile polise haber verdi.

GENÇ KIZ KURTARILAMADI

Grupların odada hareketsiz bulduğu ve iple boğulmaya çalışıldığı anlaşılan Evli, hastanede hayatını kaybetti. Kaçmak isterken yakalanan Sinan Şimşek ise tutuklandı.

CİNAYETLE İLGİLİ AYRINTILAR

“ODA BOŞ KİMSE YOK”

Merdivende yakalanan Şimşek’in meskeninde bir odanın da kapalı olduğu tespit edildi. Kapının anahtarını isteyen polislere Şimşek’in, “O oda boş, kimse yok” diye karşılık verdiği açıklandı.

YAKA KARTI İLE BOĞDU

Şimşek’in direnmesine karşın kapıyı açan polisin, Eda Evli’yi yerde hareketsiz yatarken bulduğu öğrenildi.

Bulunduğunda, nabzının yavaş attığı anlaşılan ve boğazında darp izlerine rastlanılan Evli’nin, sevgilisi tarafınca yaka kartı ipiyle boğularak öldürüldüğü belirlendi.

HAKKINDA UZAKLAŞTIRMA VERİLMİŞTİ

Öte yandan ikili içinde vakit zaman şiddet olaylarının yaşandığı, bu niçinle Sinan Şimşek hakkında verilen uzaklaştırma sonucunın, Evli’nin talebiyle geçen yıl kaldırıldığı öğrenildi.

“BOĞULMASI NE VAKİT OLDU BİLMİYORUM”

Sözünde, Eda ile kıskançlık tartışması yaşadıklarını ve arbede çıktığını anlatan Şimşek’in, “Olay günü Gülyalı ilçesinde bir yerde doğum günümü kutladık. birlikte alkol aldık. Saat gece 02.00 sıralarında Soya Sitesi’ndeki konutuma geldik. Burada alkol almaya devam ettik. ondan sonrasında ortamızda kıskançlık ve aldatma konusu niçiniyle arbede çıktı. Ben ona vurdum. Daha evvel de ortamızda kavgalarımız oluyordu. Akabinde yatak odasına geçtik ve yattık. Boğulması ne vakit oldu, bilmiyorum. Vurma hadisesinden daha sonrasını hatırlamıyorum” dediği açıklandı.