Santiment: Bu Altcoin Hafta Boyunca Dev Volatilite gorebilir!

SessizGozler

New member
Kripto para borsası Binance, Terra Luna Classic (LUNC) spot ve marj alım satım fiyatlarında bir yakma sistemini duyurdu. Bunun akabinde altcoin fiyatı fırladı. Santiment, LUNC fiyatının bir hafta boyunca oynaklık bakılırsaceğini iddia ediyor.

Binance duyurusuyla LUNC fiyatı fırladı

Santiment, en büyük 2.000 kripto para ünitesinin faaliyetlerini izleyen önde gelen bir kripto data platformu. Analitik platformu, Terra Luna Classic’in (LUNC) bir hafta boyunca büyük bir oynaklık yaşayacağını öngörüyor.


Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Binance, LUNC spot ve marj alım satım fiyatlarında bir yakma düzeneğinin uygulandığını duyurdu. Binance, 24 saatlik süreç hacmiyle dünyanın en büyük borsası pozisyonunda. Santiment’in öngörüsü de dünyanın en büyük kripto para borsasının bu açıklamasından daha sonra geldi. Binance, tokenin dolanımdaki arzını azaltma gayretlerine takviye verdi. Bu kapsamda, tüm LUNC spot ve marjin alım satım fiyatlarını resmi LUNC yakma adresine gönderecek.

Duyuruyu takiben, LUNC’nin fiyatı haberlere olumlu reaksiyon verdi. Altcoin fiyatı, son 24 saat ortasında %42’den çok artış kaydetti. 24 saat öncesinde, LUNC 0,00018 dolar düzeylerinde süreç görüyordu. tıpkı vakitte, Binance duyurusu, tokenin fiyatını 0,0003272 dolara kadar yükselmesine niye oldu. bu biçimdedan beri, LUNC’nin fiyatı yavaşça dalgalanmalar yaşadı. Altcoin, basın vaktinde son 24 saatte %42,44 artışla 0,0003016 dolar civarında el değiştiriyor.


Santiment’in altcoin fiyat tahmini

Gelişme hakkında yorum yapan Santiment, “Terra Classic, Binance trade fiyatlarında bir yakma düzeneği uygulayacağını duyurduğunda, nihayet kimi olumlu haberler aldı” dedi.


Kripto para ünitesi on-chain metrik platformu, Terra Classic yatırımcıları için bugünlerde hiç bir şeyin olmamasından daha uygun olduğunu belirtti. Santiment, “Varlığın fiyatındaki volatilitenin tüm hafta boyunca devam etmesini bekliyoruz” açıklamasını yaptı.


LUNC yatırımcılarının yakma girişimi

Terra ekosistemi, 60 milyar dolarlık bir yok oluşla sonuçlanan büyük bir çöküş yaşadı. Bu çöküşten daha sonra Terra (LUNA) ve Terra Classic (LUNC) olarak bir daha piyasaya döndü. Artık, Terra Classic topluluğu, LUNC ve USTC’yi küllerden bir daha canlandırmak için gayret sarf ediyor.

Topluluk, tokenin sirkülasyondaki arzını azaltmayı hedefliyor. Bu kapsamda, insanların istekli olarak kimi LUNC tokenlerini gönderebilecekleri bir yakma adresi oluşturdu. Topluluk, milyarlarca LUNC tokenini yakmayı başardı. Buna karşın, LUNC yakma oranını artırmak gayesiyle tüm on-chain süreçlerden % 1,2’lik bir vergi yakma uyguladı. Şimdiye kadar, birkaç borsa, tokenin fiyatına da olumlu katkıda bulunan yakma teklifini uyguladı.
 
Üst