Shiba Inu Mucidi Gizemli Tweetler Attı: SHIB İçin Ne Geliyor?

SessizGozler

New member
Shiba Inu (SHIB)’nun fiyatı son vakit içinderda yatırımcıların radarındaydı. Projenin baş geliştiricisi Shytoshi Kusama’nın son tweeti bunun niçinlerinden biri. Geçen hafta, Shytoshi Kusama’nın olan yaklaşmakta olan bir projeyle ilgili fazlaca kıymetli bir güncelleme yayınladı. İşte detaylar…

Shiba Inu geliştiricisinden topluluğu heyecanlandıra tweet

Kusama’nın tweet’inin, yakım sistemi ile bir irtibatı olduğuna inanılıyor. Kusama’nın dikkat çeken son tweetinde “Oyun devrinden itibaren yakımlar olacak. Ayrıntılar, Shiba Eternity’nin niye kuvvetli olduğunu gösterecek. Shib, Shiboshi sahipleri ve Shibarium için mükemmel olduğunu açıklayacak.” tabirleri yer aldı. Bu tweetlere dayanarak, Shiba Inu geliştiricisinin “Shiba Eternity”de toplam sirkülasyondaki SHIB arzını azaltmaya odaklandığı ortaya çıkıyor.

#SHIBARMY… there will be burns from the game period. Upcoming details will explain why #ShibaEternity is powerful, challenging, great for Shib, Shiboshi holders, and Shibarium once the blockchain version is released. The real question is where will you be on #downloadday ? pic.twitter.com/duUBent2oH

— Shytoshi Kusama
™
(@ShytoshiKusama) September 17, 2022



Bunun haricinde oyuncuların kart oyununun keyfini çıkarmasını sağlayacak bir şey hazırladığı görülüyor. Ayrıyeten, Kusama’nın oyunun “indirme günü” öncesinde daha fazla detay sağlaması beklendiğinden topluluk sabırsızlıkla bekliyor. Kelam konusu duyurunun geçen yıl Aralık ayında bahsettikleriyle kontaklı olduğuna dair spekülasyonlar var. Başkan geliştirici geçen yıl bir tweet’te şunları yazdı:

TÜM YENİ PLATFORMLAR SHIB yakımı sağlayacak. Tek istisna oyun. Lakin bunun bir sebebi var.


İlginç bir biçimde, geçen ay bu tweet, Shiba Inu üyesi GossipShib tarafınca yine paylaşıldı.


Avustralya’da Shiba Eternity lansmanı oldu

Kriptokoin.com
olarak da bildirdiğimiz üzere Shiba Eternity, kademeli olarak piyasaya giriyor. Shiba Inu, geçen hafta Avustralya’da Blockchain tabanlı kart oyunu Shiba Eternity’yi piyasaya sürdü. bir evvel Vietnam’daki kullanıcıların erişimine açılmıştı. Oyun ülkede bir hit haline geldi ve bu da geliştiricilerin sunucuların kapasitesini elli kat artırmasını sağladı.

Aralık ayında Shiba Inu Games, Avustralya’nın önde gelen görüntü oyunu geliştiricisi PlaySide Studios ile paydaşlık kurdu. Geçen ay Shiba Eternity, dünyanın en büyük oyun etkinliklerinden biri olan Gamescom’da görücüye çıktı. Bir daha sonraki lansmanın, oyunun “İndirme Günü” aracılığıyla tüm ülkelerde resmi olarak yayınlanması bekleniyor.


SHIB yakımı sürat kazanıyor

Bu sırada Shiba Inu’nun yakım oranı, son 24 saatte yakılan 132.7 milyon SHIB ile arttı. bu biçimdece oran, yüzde 1.502,55’e yükseldi. Topluluk liderliğindeki yakım projelerinden birinde, değerli bir süreçte 126.73 milyon SHIB yok oldu. Topluluk liderliğindeki “1Cent” olarak isimlendirilen yakım teşebbüslerinden biri, yakım sürecini önemli biçimde ekledi. Shiba Inu’nun yakım oranının, belirttiğimiz oranda fırlamasına niye oldu.

 
Üst