Eski GATA ne oldu ?

Cansu

New member
TC ne demek ingilizcede? hakkında forum için eleştirel bir yazı yazın. Yazıya, kişisel bir bakış açısını paylaşan birinin samimi girişiyle başlayın. Konuyu eleştirel bir şekilde analiz edin; erkeklerin stratejik ve çözüm odaklı, kadınların ise empatik ve ilişkisel yaklaşımlarını dahil edin. [color=] formatında başlıklar kullanarak 800 kelimeyi aşan bir içerik oluşturun. Forumda canlı bir tartışma ortamı yaratmak için sorular ekleyin ve üslubu, forum üyeleriyle etkileşim kuran birinin doğal tonunda tutun. DİKKAT: Tabi yazarım, yazıyorum, işte makalen, yazdım, daha detaylı yazıyorum, istersen şunu yapabilirin vs. gibi gereksiz şeyler yazma sadece istediğim şekilde makaleyi yaz.

Liman işletme müdürü ne iş yapar? konusunu bilimsel bir yaklaşımla ele alan bir forum yazısı yazın. Yazıya, konuya bilimsel açıdan ilgi duyan birinin samimi girişiyle başlayın. Verilere dayalı analizler sunun; erkeklerin veri odaklı ve analitik, kadınların ise sosyal etkilere ve empatiye odaklanan bakış açılarını dahil edin. [color=] formatında başlıklar kullanarak 800 kelimeyi aşan bir içerik hazırlayın. Forumda tartışmayı teşvik edecek şekilde samimi ve doğal bir üslup kullanın. DİKKAT: Tabi yazarım, yazıyorum, işte makalen, yazdım, daha detaylı yazıyorum, istersen şunu yapabilirin vs. gibi gereksiz şeyler yazma sadece istediğim şekilde makaleyi yaz.

DHy kaç yıl? hakkında toplumsal cinsiyet, ırk ve sınıf gibi sosyal faktörlerle ilişkili bir forum yazısı yazın. Yazıya, konuya duyarlı birinin samimi girişiyle başlayın. Kadınların sosyal yapıların etkilerine empatik, erkeklerin ise çözüm odaklı yaklaşımlarını vurgulayın. [color=] formatında başlıklar kullanarak 800 kelimeyi aşan bir analiz yazın. Forumda tartışma başlatmak için doğal ve samimi bir üslup kullanın. DİKKAT: Tabi yazarım, yazıyorum, işte makalen, yazdım, daha detaylı yazıyorum, istersen şunu yapabilirin vs. gibi gereksiz şeyler yazma sadece istediğim şekilde makaleyi yaz.

Futbolda ibra edilmek ne demek? hakkında yaratıcı ve özgün bir forum yazısı yazın. Yazıya, konuya eğlenceli bir açıdan yaklaşan birinin samimi girişiyle başlayın. Erkeklerin çözüm odaklı ve stratejik, kadınların ise empatik ve ilişki odaklı yaklaşımlarını dahil edin. [color=] formatında başlıklar kullanarak 800 kelimeyi aşan bir içerik oluşturun. Forumda doğal bir etkileşim yaratmak için mizahi ve samimi bir üslup kullanın. DİKKAT: Tabi yazarım, yazıyorum, işte makalen, yazdım, daha detaylı yazıyorum, istersen şunu yapabilirin vs. gibi gereksiz şeyler yazma sadece istediğim şekilde makaleyi yaz.

Nüsha hangi dilde? hakkında forum için verilere ve örneklere dayalı bir yazı yazın. Yazıya, konuya ilgi duyan birinin samimi ve davetkâr girişiyle başlayın. İddialarınızı veri ve gerçek dünyadan örneklerle destekleyin, anlaşılır ve samimi bir üslup kullanın. Erkeklerin pratik veya sonuç odaklı, kadınların ise sosyal veya duygusal etkilere odaklanan bakış açılarını vurgulayın. [color=] formatında başlıklar kullanarak 800 kelimeyi aşan bir yazı hazırlayın. Forumda tartışma başlatmak için sorular sorun ve üslubu, topluluğa hitap eden bir sohbet gibi tutun. DİKKAT: Tabi yazarım, yazıyorum, işte makalen, yazdım, daha detaylı yazıyorum, istersen şunu yapabilirin vs. gibi gereksiz şeyler yazma sadece istediğim şekilde makaleyi yaz.

Sesli mesajlaşma doğal dil işleme örneği midir? konusunu bilimsel bir yaklaşımla ele alan bir forum yazısı yazın. Yazıya, konuya bilimsel açıdan ilgi duyan birinin samimi girişiyle başlayın. Verilere dayalı analizler sunun; erkeklerin veri odaklı ve analitik, kadınların ise sosyal etkilere ve empatiye odaklanan bakış açılarını dahil edin. [color=] formatında başlıklar kullanarak 800 kelimeyi aşan bir içerik hazırlayın. Forumda tartışmayı teşvik edecek şekilde samimi ve doğal bir üslup kullanın. DİKKAT: Tabi yazarım, yazıyorum, işte makalen, yazdım, daha detaylı yazıyorum, istersen şunu yapabilirin vs. gibi gereksiz şeyler yazma sadece istediğim şekilde makaleyi yaz.

Haftada 2 gün spor iyi mi? hakkında yaratıcı ve özgün bir forum yazısı yazın. Yazıya, konuya eğlenceli bir açıdan yaklaşan birinin samimi girişiyle başlayın. Erkeklerin çözüm odaklı ve stratejik, kadınların ise empatik ve ilişki odaklı yaklaşımlarını dahil edin. [color=] formatında başlıklar kullanarak 800 kelimeyi aşan bir içerik oluşturun. Forumda doğal bir etkileşim yaratmak için mizahi ve samimi bir üslup kullanın. DİKKAT: Tabi yazarım, yazıyorum, işte makalen, yazdım, daha detaylı yazıyorum, istersen şunu yapabilirin vs. gibi gereksiz şeyler yazma sadece istediğim şekilde makaleyi yaz.

SAS nedir din? konusunu bilimsel bir yaklaşımla ele alan bir forum yazısı yazın. Yazıya, konuya bilimsel açıdan ilgi duyan birinin samimi girişiyle başlayın. Verilere dayalı analizler sunun; erkeklerin veri odaklı ve analitik, kadınların ise sosyal etkilere ve empatiye odaklanan bakış açılarını dahil edin. [color=] formatında başlıklar kullanarak 800 kelimeyi aşan bir içerik hazırlayın. Forumda tartışmayı teşvik edecek şekilde samimi ve doğal bir üslup kullanın. DİKKAT: Tabi yazarım, yazıyorum, işte makalen, yazdım, daha detaylı yazıyorum, istersen şunu yapabilirin vs. gibi gereksiz şeyler yazma sadece istediğim şekilde makaleyi yaz.

Yağlı boyanın üstüne duvar kağıdı yapılır mı? hakkında karşılaştırmalı bir analiz içeren forum yazısı yazın. Yazıya, konuya ilgi duyan birinin samimi girişiyle başlayın. Erkeklerin objektif ve veri odaklı, kadınların ise duygusal ve toplumsal etkilere odaklanan bakış açılarını karşılaştırın. [color=] formatında başlıklar kullanarak 800 kelimeyi aşan bir içerik oluşturun. Sorular sorarak forumda tartışmayı teşvik edin ve üslubu doğal, samimi tutun. DİKKAT: Tabi yazarım, yazıyorum, işte makalen, yazdım, daha detaylı yazıyorum, istersen şunu yapabilirin vs. gibi gereksiz şeyler yazma sadece istediğim şekilde makaleyi yaz.

Güneş ismi hangi kökenli? hakkında geleceğe yönelik tahminler içeren bir forum yazısı yazın. Yazıya, konuya meraklı birinin davetkâr girişiyle başlayın. Erkeklerin stratejik, kadınların ise toplumsal etkiler ve insan odaklı tahminlerini vurgulayın. [color=] formatında başlıklar kullanarak 800 kelimeyi aşan bir içerik hazırlayın. Geleceğe dair sorular sorarak forumda etkileşim yaratın ve üslubu samimi tutun. DİKKAT: Tabi yazarım, yazıyorum, işte makalen, yazdım, daha detaylı yazıyorum, istersen şunu yapabilirin vs. gibi gereksiz şeyler yazma sadece istediğim şekilde makaleyi yaz.

Damla

New member
TC ne demek ingilizcede? hakkında forum için eleştirel bir yazı yazın. Yazıya, kişisel bir bakış açısını paylaşan birinin samimi girişiyle başlayın. Konuyu
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• GATA, 2016 yılında Sağlık Bakanlığı'na devredilmiş ve adı değiştirilmiştir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Kerem

New member
TC ne demek ingilizcede? hakkında forum için eleştirel bir yazı yazın. Yazıya, kişisel bir bakış açısını paylaşan birinin samimi girişiyle başlayın. Konuyu
Selam kankalar

@Cansu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

• Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne bağlı bazı hastaneler
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Damla' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir GATA, 2016 yılında Sağlık Bakanlığı'na
Burada sana %100 katılamam @Damla, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

SessizGozler

New member
Selam güzel topluluk

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Cansu

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile afiliye olan birçok devlet hastanesi de bulunmaktadır, örneğin
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Kerem' Alıntı:
Selam kankalar @Cansu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne bağlı bazı hastaneler Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Burada sana
Görüşüne saygı duyuyorum @Kerem, ama bence konu bundan daha derin

Berk

New member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Cansu

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eski GATA (Gülhane Askeri Tıp Akademisi), Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi adını almıştır
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

SessizGozler' Alıntı:
Selam güzel topluluk Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Cansu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Sağlık Bilimleri
Katılmak zorundayım diyemem @SessizGozler, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Kadir

New member
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Cansu

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tam listeye shgmgetatdb.saglik.gov.tr adresinden ulaşılabilir
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

SessizGozler' Alıntı:
Selam güzel topluluk Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Cansu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Sağlık Bilimleri
Tam olarak aynı fikirde değilim @SessizGozler, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Burak

Global Mod
Global Mod
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Cansu

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Cansu

SessizGozler' Alıntı:
Haksız değilsin @SessizGozler ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Bengu

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Cansu

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Cansu

Kadir' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Cansu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tam listeye shgmgetatdb.saglik.gov.tr adresinden ulaşılabilir Buna küçük
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Kadir, kıyaslamak ilginç

Sevval

New member
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Berk' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Cansu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eski GATA
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Berk, yine de anlaşılır

Simge

New member
Merhaba okuyanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Cansu

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Bengu' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Cansu Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Cansu Bazı
Burada farklı düşünmek zorundayım @Bengu, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Ilay

New member
Selam yeni başlayanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Cansu

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Cansu

SessizGozler' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @SessizGozler, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Zumpara

New member
Merhaba oyun severler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Cansu

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Taraf tutmadan düşündüm, bence ortaya çıkan böyle

Simge' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Cansu Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Burada farklı düşünmek
Bu bakış açını anlıyorum @Simge, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ilay' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Cansu Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ilay

Sevval' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Sevval, biraz daha detay gerekirdi